Jaakko on inspiroiva, osaava, näkemyksellinen ja hauska tyyppi. Luotan Jaakon taitoon tehdä Tampereesta kaikille avoin, lämmin ja onnellinen kotikaupunki, sellainen kaupunki jossa haluan omat lapseni kasvattaa.

Karoliina Suoniemi, opettaja, lastenkirjailija, Tampere

Pormestariksi Jaakko olisi hyvä valinta – nuori, ajattelee asioita uusista näkökulmista ja insinöörin aivot.

Heli Rapatti, puustileipuri, Tampere

“Jaakko on vahvasti näkemyksellinen ja tulevaisuuteen suuntaava kaupungin uudistaja. Hän on sekä laajasti sivistynyt, energinen että erittäin yhteistyökykyinen – lämmin suositus, Jaakon johdolla Tampere on matkalla hyvään suuntaan!”

Frans Mäyrä, professori (Informaatiotutkimus ja interaktiivinen media), Tampere

”Jaakko on monipuolisesti kokenyt ja näkemyksellinen kaupunkipolitiikko, jonka käsissä Tampere kulkee 2020-luvulla oikeaan suuntaan – kestäväksi ja kansainväliseksi kaupungiksi”.

Maria Ohisalo, sisäministeri, puolueen puheenjohtaja, Vihreät

”Minusta tulevaisuuden Tampereen pitää olla entistä osaavampi, kansainvälisempi ja urbaanimpi. Eurooppalainen Tampere, jossa arki on hyvää ja toimivaa niin ihmisille kuin yrityksille. Tiellämme kohti tulevaa meidän tulee tehdä vastuullisia valintoja, jotta tulevaisuuden kaupunki rakentuu kestävälle perustalle. Uskon, että Jaakko on oikea valinta edistämään näitä tavoitteita.”

Mikael Nylund, CEO, Gofore Group

Jaakko on harvinainen yhdistelmä erilaisia ominaisuuksia: IT-taustainen visionääri, joka puhuu milloin vain ja sujuvasti Volter Kilvestä — tai perheasioista. Jaakon tulevaisuuteen suuntautuvaa humanismia tarvitaan Tampereen johdossa juuri nyt!

Aleksanteri Kovalainen, kirjailija ja tutkija