Yhdyskuntalautakunta kokoontuu tiistaina. Esityslista on saatavissa tuttuun tapaan kaupungin sivuilta.

 

Ajankohtaiset asiat

Asiaa esityslistan asioista ja myös esimerkiksi suojateiden tyypppipiirustuksista.

 

Asemakaava 8617, Koivistonkylä, Ilokkaanpuisto

Tulee pöydältä. Kannatan hyväksyntää.

 

Näyttämönpuiston frisbeegolf-rata, Hervanta

Jäi pöydälle koska asiaan haluttiin esittely. Nyt esittely saadaan ja ajattelin itse kannattaa suunnitelman toteutusta.

 

Poikkeamishakemus, Hatanpään puistokuja 36

Hotel Mango hakee jatkoa hotellitoiminnan harjoittamiselle kiinteistössä. Lausunnot ovat aika ankarat, enkä ole itse uskaltamassa esitystä (ei jatkolupaa, johtuen niin melusta kuin vaarallisten aineiden kuljetuksesta) ainakaan heti haastaa. En tietenkään halua ottaa asiassa kantaa siihen, minkätyylinen hotelli on ollut.

 

Poikkeamishakemus, Niilo Härmälänkatu 3, Härmälä

Halua poiketa pysäköintinormista, koska yhteiskäyttöautoja tulossa rakennukseen. Minusta tämä on hyväksyttävissä, ja virkamiesten pitäisi saada tehdä tällaiset päätökset.

 

Katusuunnitelma Hatanpään valtatie välillä Suvantokatu-Vuolteenkatu, ja Suvantokadun väli Hatanpään valtatiestä länteen

Katusuunnitelmat liittyvät Ratinan kauppakeskuksen valmistumiseen. Tässä on itselläni vähän kaksijakoinen suhtautuminen: toisaalta suunnitelmat ovat ihan ok perustasoa etenkin palautteen pohjalta tehtyjen muutosten jälkeen, mutta toisaalta ajattelisi että suunnitelmat tulisi tehdä kerralla tilannetta varten, jossa Hämeenkatu on jo autoilukäytöstä poistunut.

Veikkaankin, että kaupungin kannalta tulisi kokonaisuudessaan edullisemmaksi hoitaa remontti kerralla: kun Hämeenkatu menee nyt joka tapauksessa jo kesällä autoilta kiinni, luulisi että samalla voitaisiin tehdä katusuunnitelma Hatanpään valtatienkin osalta jo uuden tilanteen pohjalta. Aion asiaa ainakin kysyä, kun kuitenkin verorahojen fiksusta käytöstä pohjimmiltaan kyse.

Hatanpään valtatien katusuunnitelma. Eräs autokaista poistuu Koskikeskuksen kulmalta, mutta enempäänkin olisi varaa.