En ole osallistumassa lautakunnan kokoukseen, vaan olen työmatkalla Barcelonassa. Pari huomiota kuitenkin listan asioista

Ajankohtaiset asiat

Monta tärkeää kohdetta, joista erityisesti Tullin alueen yleissuunnitelma ja Särkänniemi kiinnostavat. Varajäseneni Emilia Olkanen osaa varmasti tuoda ryhmämme näkökulmaa keskusteluun.

Uusien asukas- ja yrityspysäköintialueiden perustaminen ja pysäköintialueiden laajentaminen

Asukaspysäköintialueita laajennetaan Kaakinmaalla, Amurissa ja Tammelassa. Kokoomus halusi jättää asian pöydälle, kun samassa kokouksessa jo hyväksyttiin kaksi pysäköinnin hinnoitteluun liittyvää muutosta. En täysin ymmärrä, miksi juuri tätä kohtaa haluttiin miettiä, kun näillä alueilla pysäköintipaikoista on pula ja maksulla varmistetaan että alueen asukkaat ja yrittäjät saavat autonsa pysäköityä. Uskon, että menee tiistain kokouksessa läpi.