Kaava-asiat

Koivistonkylän tontinjako jäi vielä pöydälle, kun osa lautakunnasta haluaa asiaan vielä tutustua. Olisin ollut valmis hyväksymään, mutta mikäs siinä.

Hatanpään valtatien kevyen liikenteen väylä välillä Suvantokatu-Verkatehtaankatu

Hyväksyttiin osissa: Koskikeskuksen edestä kulkeva pääosa reitistä hyväksyttiin hieman levennettynä, lisättynä erotteluviivoilla ja kaistanuolilla. Evästimme nuorisofoorumin Aleksi Kinnusen kanssa myös pyöräparkkien laadussa – runkolukittavaa sen olla pitää, vaikka vähän detaileihin puututtiiinkin.

Ongelmallisempi Suvantokadun liittymä ylimääräisine shikaaneineen jää puolestaan odottamaan Ratinan kauppakeskuksen valmistumista – suunnitelmaa ei nyt tältä osin olisi toteutettu muutenkaan. Tällöin asiaan palataan niin, että otetaan mutkat suoriksi – autotiellä kun ei vastaavia sen kummemmin ole.

Olkahistenkadun ja Kumustonkadun katusuunnitelmat

Hyväksyttiin.

Muut asiat

Kaiken kaikkiaan lautakunnassa käytiin mm. liikennemäärä- ja liikenneonnettomuusraporttien yhteydessä monipolvista keskustelua, kuten arvata saattaa. Näitähän ei voi suljetusta kokouksesta julkisesti referoida, vaikka mieli tekisi.