Terveiset Tanskasta. Yhdyskuntalautakunta kokoontuu jälleen tiistaina, mutta ihmeellisiä asioita ei näytä listalla olevan.

Ajankohtaiset asiat – Nurmi-Sorila

Osayleiskaava tulee esittelyyn. Minusta on tullut siinä mielessä ehdoton, etten näe kauheasti mieltä pientaloalueiden kaavoittamisessa minnekään Tampereelle, mutta MAL-aiesopimus ja pormestariohjelma velvoittavat. Sanoisin, että parempi tulevaisuudenvalinta olisi rakentaa kaupunkia Tampereelle ja pientaloasutusta kehyskuntiin. Sitten voisi katsoa mitä tapahtuu.

Talousarvio 2015

Menee eteenpäin evästyksen mukaisesti – kireät ajat vähentävät investointeja, mutta kevyen liikenteen investoinnit onneksi tästä vuodesta kasvavat. Hyvä niin. Haluaisin kuitenkin selkeyttä vielä viime kokouksessa annettuun evästykseen sen suhteen, että pyöräteiden pienet parannukset todella myös etenevät. Pitäisi onnistua.

Lista-asiat

Listalla ei itse asiassa erityisiä yllätyksiä. Nyt Tanskasta käsin asioita katsoessa on ilahduttavaa, että ullakkorakentaminen etenee ainakin Satamakatu 5:ssä.