Ajankohtaiset asiat

Pysäköintipolitiikan suunnitelma vaikuttaa hyvältä ja markkinataloushenkiseltä, mutta harmi kun en voi referoida keskustelua tai suunnitelmaa sen kummemmin vielä – asia ei ole julkinen. Teen kuitenkin kohtapuoliin blogauksen siitä, miten itse ajattelen asian järjestämisestä siltä pohjalta, mitä itse pidän todennäköisenä ja toivottavana.

Hämeenkadun (tulevan, ratikan sisältävän) yleissuunnitelman kommentit vaikuttivat olevan pääsääntöisesti myönteisiä. Tämäkin tulee myöhemmin virallisesti listalle.

Talousarvioon liittyen saimme evästettyä valmistelua niin, että polkupyöräilyn pieniin ärsyttävyyksiin (reunakivien korvaaminen asvalttiluiskilla, kunnolliset katumaalaukset, noppakiven poistaminen (esim. Rongankadulla) jne.) voitaisiin puuttua erillisellä panostuksella. Pyöräteitähän Tampereelta ei sinänsä kaikin paikoin puutu, laatutasossa on vain toivomisen varaa. Olen tyytyväinen, kunhan näen vielä mustaa valkoisella.

Muuten talousraami on tiukka, ja esimerkiksi ensi kesän asvalttipäällystyksiä auttaisi kovasti, jos talvi olisi vähäluminen. Muuten niihin ei ole nimittäin rahaa.

Lista-asiat

Menivät esityksen mukaan, mutta niissähän ei valittamista ollutkaan.