Toiminta- ja talousraportti

Tulot ja menot ovat lautakunnan toimialueen osalta tasapainossa, kun tulot ja menot ovat nousseet. Maanvuokratuottoja saadaan aiempaa paremmin, mikä on hyvä, sillä kaupungissa asumisesta ihmiset ovat valmiita maksamaankin. Koko kaupungin osaltahan tilanne on synkkä.


Kalevan Prisman asemakaava

Menee nähtäville, painotin esittelyssä tontin sisäisten kävely- ja pyöräreittien tekemistä, ja sitä että kevyen liikenteen silta pitäisi yhdistää fiksusti muuhun pyöräreitistöön. Nähdäänpä, mitä on tapahtunut kun tulee hyväksyttäväksi, halu tehdä tuo laajennus lienee kova.


Laukontorin paviljongin kaava

Menee nähtävillä, ollut kaupunkikuvatoimikunnassakin jo useampaan kertaan, joten on odotettavissa että tulee ihan hyvä ratkaisu. Syytäkin olisi, Laukontori tarvitsee jonkinlaisen vetonaulan.


Lentävänniemen kaava

Hyväksyttin. Aiemmasta blogissa en huomannutkaan mainita, että tuonnekin tulee rantapaviljonki, jonka kerrosalaa ollaan kasvattamassa aiemmista vaiheista. Uskoisin, että vähentää osaltaan nykyisten asukkaiden mielipahaa, jos palvelut paranevat.

Tampereen pää- ja kokoojakatujen saneeraustarveluokittelu

Ratikkareitti otettu huomioon. Muutenkin vaikuttaa ihan fiksulta tavalta jäsentää saneeraustarpeita, jätettiin kuitenkin pöydälle.


Nirvankadun katusuunnitelma

Palautettiin valmisteluun. Esittelyyn tuli yhdistelty kevyen liikenteen väylä, ja vielä haluttiin etsiä ratkaisua erotellulle pyörätielle ja jalkakäytävälle. Sääli tietenkin, että suunnitelmat viivästyvät, mutta huonoa päätöstä ei ole kiire tehdä. Tähän siis palataan.