Vaalirahoitus

Menestyksekkäät kuntavaalit edellyttävät aktiivista kampanjointia. Olen iloinen, että kymmenet ihmiset ovat löytäneet aikaa arjestaan siihen, että jakavat esitteitäni kaupungilla tai naapurustossaan. Vaalikampanjaa ei todellakaan pysty tekemään yksin.

 

Samalla vaalikampanja edellyttää rahoitusta, ja olen iloinen että monet ihmiset ovat tässäkin auttaneet. Vaalibudjettini on n. 4800 euroa, josta puolet on omaa rahaa, ja puolet lahjoituksia. Jos itse haluat tukea kampanjaani, lahjoitustyökalu löytyy Vihreiden sivuilta. Kiitos jo etukäteen!

 

 

Sidonnaisuudet

Rahoituksen lisäksi äänestäjiä saattavat kiinnostaa erilaiset sidonnaisuudet, jotka valittujen kansanedustajien on pakkokin ilmoittaa. Olen listannut omani jo valmiiksi alle.

  • Olen osakkaana Arch Red Oy:ssä, jonka asiakkaita ovat lähinnä yksityiset yritykset ja oppilaitokset ympäri maailmaa. Myös suomalaista julkishallintoa asiakkaissa jonkin verran on.
  • Olen hallituksen puheenjohtaja Ekokumppanit Oy:ssä, joka on Tampereen kaupungin, Tampereen sähkölaitoksen ja Pirkanmaan jätehuollon omistama ympäristöalan yritys. Asiakkaina on lähinnä tamperelainen ja pirkanmaalainen julkishallinto.
  • Tampereen kunnallispolitiikassa olen yhdyskuntalautakunnan varapuheenjohtaja, varavaltuutettu sekä Pirkanmaan maakuntahallituksen varajäsen

Merkittäviä omistuksia ei Arch Red Oy:n ohella muissa yrityksissä tällä hetkellä ole. Rahastosäästämistä harrastan indeksirahastoihin.

 

Suku ja lähipiiri

Lähisukulaiseni eivät ole julkisuuden henkilöitä eivätkä toimi tehtävissä, jotka olisivat merkittäviä kaupungin tai valtion päätöksenteon kannalta. Asemakaavamuutoksiakaan eivät sukulaiset ole Tampereella tonteilleen hakeneet, joten intressiristiriitaa ei kaavoituksenkaan osalta ole päässyt syntymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *